MarktenMeubelindustrie


Vele facetten, vele oplossingen…

Bedding:

Een deel van ons leven brengen we erin door. Daarom dat we er ook trots op zijn om hoog-kwalitieve onderdelen te leveren voor internationale producenten, zowel in metaal, kunststof als assembly.

Design:

“ A thing of beauty is a joy forever”. Om dit dan ook betaalbaar te houden, zijn we trots om voor verschillende creatieve geesten hun middelgrote tot grote projecten te mogen uitwerken.

Sofa’s:

Een lange werkdag? Niets zaliger om u dan languit in uw geliefde sofa te vlijen. We zijn dan ook blij vele van deze pootjes te mogen leveren om u daarbij te ondersteunen.

Medisch:

Gaande van ziekenhuisbedden, medisch (rollend) meubilair tot kine-bedden, graag leveren we deze robuuste artikelen toe. Veelal gechromeerd werk (blinkend of mat alu-look) met de hoogste vereisten naar afwerking, hygiëne en levensduur.

Hotel- en horeca:

Van de trolley van de kamermeid tot de kar van de bell-boy, overal zitten we er tijdens uw hotelbezoek voor iets tussen.

Theater en bioscoop:

En als we dan eens buiten komen, zitten we graag op iets goed. Waarom niet op de zetels waar we u helpen met de voeten, het draaimechanisme en de zijdelingse steunen tot de tablethouder toe.

Onderaannemer:

We produceren ook vaak dragende of bevestigingsdelen die door een onderaannemer later tot een compleet stel wordt vervolledigd alvorens het naar de meubelindustrie wordt geleverd. We denken daarbij aan schuimers, producenten van bodems, leuningen,…