MarktenBouw industrie


De bouwsector is terecht de motor van de economie en als u dan weet dat iedere Belg met een baksteen in de maag geboren is, kunt u terecht begrijpen dat Global Suppliers, omwille van z’n roots hier ook zeer actief is.

Hieronder een kleine opsomming:

Verlichting:

Wie aan design verlichting in diverse architecturale toepassingen denkt, komt ook automatisch bij België uit.

Sinds het begin zijn we altijd bevoorrechte partner geweest van deze sector en blijven dit ook heden ten dage. Dit gaat zowel over complete armaturen die in private label worden aangeboden als diverse onderdelen voor de samenbouw, ophanging, montage,… zodoende we in elk aspect van deze sector vertegenwoordigd zijn in een of andere vorm.

Verwarming:

Een thema als geen ander in het licht van energiebesparing en optimalisatie. En daarin kan Global Suppliers dan ook niet ontbreken. We leveren dan ook onderdelen en toebehoren voor de traditionele toestellen alsook de authentieke kachels die terug aan een sterke opmars bezig zijn.

Interieur:

Global Suppliers heeft zich nooit specifiek toegelegd op standaardmaterialen als DIN-schroeven of genormaliseerde scharnieren, hengsels en sloten. Maar aan de andere kant zijn we des te meer partner voor de interieurbouw die net iets anders is. Waar de bevestiging- en sluitingssystemen aangepast dienen te worden om het product zowel in functionaliteit als in toepassing te optimaliseren. Dit gaat van specifieke slotjes en stelvoeten, scharnieren op maat , hang –en sluitwerken aangepast aan het product, haken en bevestigingssystemen voor systeemleveranciers en winkelinrichters,… You name it, we do it!

Prefab beton:

Snelheid en stabiliteit spelen meer en meer een rol in de bouwsector die geplaagd is door personeelsgebrek, bouwverlof, vriesdagen,… Daarom dat modulaire opbouw en kant- en klare elementen zoals de prefab structuren meer en meer worden toegepast. Deze moeten gezien hun omvang en toepassing dan ook voldoen aan de strenge reglementering voor veiligheid en duurzaamheid. En dat doen dan ook de hijsankers- lussen, kiepankers,.. en andere structurele bevestigingstechnieken die Global Suppliers specifiek aan deze sector toelevert. Op simpel verzoek van de klant worden deze met de nodige nationale en internationale keuringscertificaten meegeleverd. U hebt de keuze uit een standaardboekwerk maar diverse spelers produceren we aangepaste oplossingen.

Schrijnwerk:

Ook hier wandelen we buiten de paden van het traditionele aanbod en gaan we ons niet op standaard systeemoplossingen toeleggen, maar ontwikkelen we meer specifiek volgens de eisen van de klant toepassingen op maat. Dit niet alleen voor de klassieke raam- en deursystemen, maar ook voor opengaande dakvensters –en verluchtingen, sectionale poorten,…

Gevel:

Nu we in de vorige onderwerpen reeds binnenin de toer hebben gedaan, de structuur geplaatst en opgevuld, moeten we ook eens kijken naar de buitenzijde. De moderne achitectuur die meer en meer het bestaande met het nieuwe tracht te harmoniseren, heeft de laatste jaren een geheel nieuw arsenaal aan toepassingen ter zijner beschikking. Dit gaat zowel van beglazing op basis van profielsystemen t.e.m. hele glaspartijen in structurele beglazing in diverse vormgeving. Zowel nationaal als internationaal zijn vooraanstaande projecten met onze glasbouten en bevestigingsoplossingen uitgerust. En de sector is in volle beweging, de eisen naar isolatie en betere opbrengsten op diverse vlakken nopen ons om samen met de sector steeds performantere systemen te ontwikkelen.

Afgeleide van deze systemen zijn de bevestigingssystemen voor glasleuningen en glaswanden voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Een broertje of zusje in dit verhaal zijn de balustrade toepassingen waar er in verscheidene vormen (alu systeem, RBS, glas,…) kilometers van worden geplaatst op de terrassen van diverse hoogbouwprojecten en waar we ook graag de steuntjes en bevestigingssystemen leveren.

Tuin:

Eenmaal dit hele bouwverhaal achter de rug is, nemen we graag rust in de “binnenkamer buitenshuis”: de tuin.

We trappen een open deur in, als we stellen dat er nooit meer aandacht gegaan naar ons persoonlijk stukje paradijs rondom ons huis als in het laatste decennium.

En ook daar is Global Suppliers alom present.

  • We verzekeren de stabiliteit in de bevestiginssystemen van uw terrasplank.
  • We helpen uw parasol vasthouden in een mooie stabiele voet.
  • We geven uw rust van uw omgeving in de bevestingssystemen van de tuinschermen rondom uw tuin.
  • Ook de scharnieren en bevestigingsmechanisme van uw mooie inritpoort hebben we verzorgd.
  • En om uw comfort compleet te maken, maken we dat het zonnescherm of de parasol waar u de verfrissende schaduw opzoekt, mee open- en dicht gaat op uw wensen alsook een mooi esthetisch geheel vormt met uw bouwproject.
  • Zoekt u toch nog een extra plaatsje, geen probleem, we zorgen er graag voor dat uw tuinhuis of extra ruimte samen blijft of ten gepaste tijde open –en dicht gaat.