MarktenAutomotive


Deze groepsnaam omvat een brede tak van activiteiten waar we in de loop van de jaren in enkele deelgebieden reeds een ruime expertise hebben opgebouwd.

De strenge eisen en controleprocedures inherent aan deze bedrijfstak, hebben Global Suppliers voortgestuwd naar een constant streven naar hoogkwalitatieve oplossingen Zodoende zijn we door de jaren heen hofleverancier geworden van vooraanstaande onderaannemers van de automotive. Onze ISO 9001 certificatie bleek hier een belangrijke troef.

Een overzicht van wat we nu al aanbieden:

Automobiel en Trucks:

Hier leveren we diverse metalen onderdelen voor uitlaatsystemen en onderdelen voor sturingssystemen allerhande.

Graafmachines:

De ruime ervaring hierin heeft zelfs geleid tot de creatie van een zusterfirma: Global Part Suppliers.

Trailer en aanhangerbouw:

Zowel voor de trailers verzorgen we essentiële delen van de opbouw. Voor de aanhangers gaan we zelfs verder en leveren we van complete assen, over diverse opbouwdelen t.e.m. elektronische onderdelen.

Campers en zwerfwagens:

Hier leveren we diverse metalen en kunststof toebehoren voor de aanbouw maar ook complete assemblages voor opengaande systemen en luifels.

Hobby en vrije tijd:

“De auto, m’n vrijheid” geldt hoe langer hoe meer. Daartoe worden vervoermiddelen dan ook bovenaan en achteraan uitgerust met allerlei toebehoren waar wij tevens een trotse toeleverancier zijn.