Global Suppliers nieuwsElcee

Global Suppliers wordt opgenomen in Elcee Group

Global Suppliers wordt opgenomen in de Elcee Group

Als onderdeel van de internationale Elcee Group (opgericht in 1923) met hoofdzetel te Dordrecht, Nederland, is Elcee Belux bvba, te Turnhout actief in vier Business Units: Gietwerk & Smeedwerk, Glijlagers, Hijstechniek en Bevestigingsmaterialen.

De Elcee Group heeft een dynamische en stabiele groei doorgemaakt. Het heeft een groep-omzet van > 95 Mio € gerealiseerd met 300 ervaren medewerkers. Elcee Group kan terugvallen op een sterk internationaal netwerk met 12 Europese en 5 Aziatische vestigingen en klanten in meer dan 15 landen.

Sinds haar oprichting in 1999 staat Global Suppliers bekend om haar breed assortiment aan lassamenstellingen, draai- en freeswerk, kunststof -injectie, metaal giet- en smeedwerk, plaat- en ponswerk en bewerkte geëxtrudeerde producten. Een van de sterktes van Global Suppliers is de lokale verankering in zowel Europa als Azië. Hierdoor beschikt Global Suppliers over een groot aantal producenten en is er een uitgebreid netwerk van zowel verkoop- als logistieke partners ontstaan. Deze goede samenwerking en hun verankering van de aansturing van de productie in Azië heeft geresulteerd in een competitieve prijszetting. (www.globalsuppliers.com)

Door de samenwerking met Global Suppliers, verstevigt Elcee Group haar groeiende positie in België op de markt van giet- & smeedwerk. Global Suppliers kan ook profiteren van de jarenlange expertise op het gebied van geëngineerde producten en van de internationale doorgroeimogelijkheden binnen de Elcee Group (waaronder het kunnen gebruikmaken van onze inkoopmogelijkheden in Oost-Europa & China alsmede ons eigen bewerkingsbedrijf in Azië). Het past ook prima binnen de strategie van Elcee Group, welke op expansie gericht is dit zowel autonoom als via overnames.

Gebruikmakend van de expertise en meerdere voorraadmogelijkheden in Benelux, de uitstekende samenwerking met internationale producenten, de logistieke competenties, de hoge kwaliteitsstandaard, een team van competente, gedreven en 100% klantgerichte medewerkers is Elcee Group / Global Suppliers uw uitgelezen partner voor al uw giet- & smeedwerk, glijlagers en RVS bevestigingsmiddelen.

Voor een eventuele verdere toelichting over deze samenwerking, kunt u uw vertrouwde aanspreekpunten: Gerdy Vandamme en Frank Denys raadplegen. Zij blijven het management van Global Suppliers voeren. Wij verheugen ons op de verdere toekomstige samenwerking!

Elcee