Global Suppliers nieuwsdeWarmsteWeek
De Warmste Week continues ...

Een houten cheque met een recordbedrag van 40.000 euro voor de warmste week!


Op zondag 11 december organiseerde Cras in hun houtloodsen langs de E17 te Deerlijk een grote, overdekte kerstmarkt als steun aan ‘De warmste week’ van radiozender Studio Brussel.

overspoeld door 4500 bezoekers


Naast de traditionele eet- en drankstandjes voorzagen ze ook kinderanimatie, een fotostand, een shop met houten gadgets uit recuperatiehout én een viertal akoestische optredens van lokale bands. De formule sloeg meer dan aan. Het bedrijf kreeg maar liefst 4500 bezoekers over de vloer... ver boven de verwachtingen. ‘We hadden in onze stoutste dromen gerekend op een goeie 2000 bezoekers’, vertelt Johan Demeyere, marketingverant-woordelijke van het bedrijf. ‘Reeds na een dik uur zagen we in dat het er een pak meer zouden zijn. Dat we er alsnog in slaag-den om iedereen een aangename namiddag te bezorgen is een pluim voor iedereen van ons team. Aan sommige standjes liep de wachttijd even op, maar dat scheen de pret voor de vele bezoekers niet te bederven. Integendeel. De sfeer zat de hele namiddag heel erg goed.’

record opbrengst


Achter het initiatief zat een enthousiaste groep collega’s, ge-steund door de directie én een aantal bedrijven uit hun netwerk waaronder Global Suppliers die bereid werden gevonden om de kersthappe-ning te steunen. Samen slaagden die erin om tijdens de kerstmarkt de som van 26.700 euro te verzamelen. Een bedrag waar de organisatie op voorhand niet had durven van dromen. De directie deed hier bovendien nog een serieuze schep bovenop... het verzamelde bedrag werd nog aangevuld tot de recordsom van 40.000 euro.

houten cheque


10 fiere medewerkers trokken op maandag 19/12 naar de Schorre in Boom om persoonlijk een houten cheque aan Eva De Roo, presentatrice van dienst bij Stubru, te overhandi-gen. ‘Het was een hartelijk radiomoment tussen geëngageer-de collega’s en een al even geëngageerde presentatrice’, volgens Johan Demeyere. Een cheque met zo’n bedrag krijgen ze immers niet elke dag tijdens de Warmste Week.

het warmste houtbedrijf


‘Ook voor ons was dit een avontuur met veel voldoening’, gaat Johan Demeyere verder. ‘De samenhorigheid en de dynamiek die dit evenement met zich meebracht was hartverwarmend. Collega’s uit diverse diensten leerden elkaar op een andere manier kennen, nieuwe banden werden gesmeed en de fier-heid bij iedereen om hiervan deel te hebben uitgemaakt geeft iedereen extra energie.’ Wordt zeker vervolgd!Mensen die de sfeer eens willen opsnuiven, kunnen de after-movie van het event bekijken op www.woodforlife.be
deWarmsteWeek
meer info vind u hier